Actievekool/koolstof en C60.

Actieve kool als wonder?

De zuivering van houtskool is al een paar duizend jaar bekend en er zijn ‘wonderverhalen’ in omloop. Overtuigend in de zin dat we te maken hebben met een bepaalde stof. Maar we weten niet wat hierover waar is. De tijd en ervaring zullen ons leren.

Alleen de laatste 60 jaar is goed onderzocht. En die studies onthullen dat het een volkomen veilig en onschuldig medicijn is dat geweldig werkt bij vergiftiging. Dat zie je terug in zowat alle serieuzeleugens over C60. Daarom  kan Norit gewoon bij de drogist verkocht worden. Zelfs als jeeen hele buis zwenkt, kan dat niet schadelijk zijn. De meeste mensen merken niets als ze het doorslikken. Sommigen krijgen diarree of een lichte toename, maar in mijn ogen zijn het pure ontgiftingsreacties. Want dat is wat actieve kool in het lichaam doet.

Op zoek naar een product met C60 carbon? Zoek dan naar C60 koolstof in olijfolie

Het C60-experiment

Wat is er de afgelopen tijd gebeurd? Wetenschappers hebben de werking van C60 op ratten geprobeerd. Dat deden ze met koolstof in de vorm van C60, een bijzondere vorm die in de natuur zelden voorkomt. We weten dat C60 een sterke antioxidant is. Onderzoek naar ratten die in gif werden geïnjecteerd, was beter bestand tegen dat gif.

Het ging om 18 ratten verdeeld in drie groepen. De eerste groep kreeg niets, om de tweede extra olijfolie te eten, en de derde groep kreeg C60 opgelost in olijfolie, omdat het dan gemakkelijker door de ratten kon worden opgenomen en gemengd met voedsel. Tot de stomme verrassing van de onderzoekers bleven alle zes ratten van de derde groep gemiddeld meer dan 30% langer en twee zelfs bijna twee keer zo lang. De ratten van de eerste twee groepen stierven net na de gebruikelijke twee jaar met ziekten waaronder kanker (vanwege het onnatuurlijke laboratoriumvoedsel -HN), terwijl de zes langer levende ratten helemaal geen ziekte vertoonden. Ze waren ‘schoon’. Zelfs wanneer ze in het gif werden geïnjecteerd, vertoonden ze geen negatieve reacties. De onderzoekers ontdekten ook dat de opgeloste C60 werd geabsorbeerd door het maagdarmkanaal en verdween binnen enkele decennia uit het rattenlichaam. “Deze belangrijke resultaten in de geneeskunde en toxicologie openen de deur naar veel mogelijke biomedische toepassingen van C60, waaronder kankertherapie, neurodegeneratieve ziekten en veroudering,” zei een onderzoeker.

Een veelbelovend middel

Sinds 1993 hebben talrijke studies aangetoond dat van C60 en C60 afgeleide stoffen een opmerkelijk hoog potentieel vertonen op verschillende gebieden van de geneeskunde en de biologie, voornamelijk in termen van DNA-splitsing, als een hulpmiddel voor het afbeelden van weefselstukken, bescherming tegen UV- en ioniserende straling, antivirale activiteit, antioxiderende werking, anti-plaque werking, allergische reacties en preventie van de ontwikkeling van angina pectoris,  Stimulatie van het immuunsysteem en antitumoreffecten, uitgroei van neuronen, genetisch transport en zelfs de groei van haar, volgens de vergelijkbare samenvatting in het artikel in het tijdschrift Biomaterials.

Te mooi om waar te zijn?

Voorzichtigheid is natuurlijk altijd geboden, de toekomst zal het uitwijzen. Ratten verschillen natuurlijk in veel opzichten, en het is ook de vraag of organismen in veel langer leven wanneer mensen geen andere vervelende effecten van C60 krijgen die we nog niet kennen. Dit effect verschijnt echter niet alleen bij ratten, maar ook bij mensen, en het werkt ook tegen andere vormen van letsel dan experimenteel getest (chloroformvergiftiging), dan hebben we misschien de loterij geraakt in de strijd tegen veroudering en verwoestende zenuwziekten

Aubrey de Grijs

Goed nieuws. De eerste persoon die nooit hoeft te sterven is al geboren. Dat zegt Aubrey de Gray, onderzoeker in de gerontologie. “Als we al het geld dat we investeren in de ontwikkeling van wapens uitgeven, onderzoeken we onsterfelijkheid, kunnen we mensen redden voor de afgelopen twintig jaar.”

De Grijze, die met zijn lange baard, ingeklapte wangen en vervaagde tanden zelf niet noodzakelijkerwijs onsterfelijkheid veroorzaakt, ziet leeftijd als een “dodelijke ziekte”. We lijden allemaal aan “terminale zaken” zoals deling geobsedeerde cellen, intercellulaire rommel en mitochondriale mutaties.

Klinkt eng – maar wat doen we? Stamceltherapie, weefselchirurgie of DNA-stretching zijn veelbelovend, maar helaas wordt het helaas alleen getest op muizen. Voor mij zijn dit therapieën die onnatuurlijk zijn en ik zou er zelf nooit aan beginnen. Daarom werk ik alleen met natuurlijke producten.

Buckyballs dubbelleven ratten

De ontdekking van buckyballs, de zestig-koolstof moleculaire voetbal, vormde het begin van de koolstofrevolutie, die uiteindelijk koolstofnanobuisjes en grafeen (met meer pijplijnmaterialen) opleverde. Toch heeft deze “voormalige” exotische koolstofverbinding nog steeds veel geheimen te verbergen. Onder andere hun onverwachte en opmerkelijke medische effecten. Gaat dit ook werken voor dit soort mensen?

C60 verwijdert gevaarlijke onvolledige moleculen

Onderzoekers van de Universiteit van Parijs en collega’s gebruikten het molecuul buckminsterfullereen, ook bekend als de “moleculaire voetbal”, buckyball of C60, voor ratten opgelost in olijfolie. De C60 is apolair, dus het lost veel beter op in olie dan in water en wordt daardoor beter opgenomen. Ze ontdekten dat het molecuul de levensduur van de ratten ongeveer verdubbelde, zonder chronische toxiciteit. Volgens de onderzoekers suggereren de resultaten dat het effect van C60, een antioxidant (een detector van vrije radicalen, vrije radicalen gevaarlijke onvolledige moleculen zijn die atomen van bijvoorbeeld eiwitten of DNA uitroeien en ernstige schade veroorzaken)

Onderzoek Buckyballs.

Buckyballs worden nu onderzocht in de zoektocht naar een medicijn tegen aids. Een enzym dat nodig is om HIV te laten reproduceren, heeft een apolaire holte in zijn 3D-structuur. Wanneer deze holte is gevuld, stopt het virus de productie. Omdat Buckyballs ongeveer dezelfde diameter hebben en apolair zijn, zouden ze goede HIV-blokkers zijn.

Andere toepassingen zijn: in batterijen, optische apparatuur, chemische sensoren en zelfs synthetische diamanten

Stress, energie en weerstand

In 1985 werd het molecuul C60 ontdekt. Het blijkt dat in olijfolie het C60 koolstofmolecuul zeer bijzondere eigenschappen heeft. Wat wordt ervaren is dat het stress kan verminderen, energie kan verhogen en de weerstand kan verbeteren.

Mitochondria

C60-moleculen kunnen mitochondriën helpen beter te functioneren, waardoor je meer energie krijgt. Mitochondriën kunnen chemische energie uit suikers, vetten en eiwitten omzetten in een cel nuttige vorm van energie. Ze doen dit door enzymen te gebruiken om te reageren met zuurstof – met andere woorden, om te “verbranden”. Cellen die veel energie nodig hebben, zoals spiercellen, hebben veel mitochondriën.

C60 als super antioxidant

C60 kan bijvoorbeeld helpen bij het voorkomen van schade en het voorkomen van langdurige ziekten.

Er zijn enkele aannames met betrekking tot het gebruik van C60:

· Meer energie

· Sneller herstel

· Goed voor hart en vaten

· Minder slaap nodig

· Anti-stress

· Verhoog het libido

· Verouderingsprocessen vertragen.

· Verlaag het cholesterolgehalte

· Preventie van grijs haar

· Bescherming tegen UV- en ioniserende straling van de zon

· Elastische, jongere huid

· Antivirale activiteit

· Tegen verschillende allergische reacties

· Stimulatie van het immuunsysteem

· Antioxiderende activiteit

· Kankerbestrijding

· Voor een betere concentratie

Conclusie

De conclusie die normaal men kan trekken is dat koolstof op de een of andere manier alleen “slechte” stoffen absorbeert omdat koolstof een basissubstantie van het leven is en ons dus “schoon” maakt. En daarom lijkt het effect dat van antioxidanten te zijn, maar de werking is daarom hoogstwaarschijnlijk veel meer dan alleen ontgiften. Ziekte en veroudering wordt voornamelijk veroorzaakt door stress en dit veroorzaakt besmetting van ons lichaam.

Elke dag een theelepel

Wat dan? Trainer Boris Sala heeft de oplossing: De C60-lader is een koolstofmineraal. Immoraliteit kan je daarmee niet beloven, maar twee keer zo lang als kankervrij.

“Bij muizen werkt het echter, maar er zijn ook veelbelovende experimenten geweest met arme kankerpatiënten in de favela van Brazilië.”

En probeer het natuurlijk zelf. Hij neemt elke drie jaar een theelepel C60. “Je kunt het gewoon op het web bestellen als” met koolstof verrijkte olijfolie. “”

Het effect? Verkoop laat zijn gespierde rollen. “Ik kan beter sporten, de laatste keer heb ik de Nederlandse kampioen roeien verslagen. En ik voel meer energie, ik heb minder slaap nodig en ik heb een hogere weerstand. “

Op zoek naar een product met C60 carbon? Zoek dan naar C60 koolstof in olijfolie

Disclaimer

De Rif e-healing website is zorgvuldig samengesteld en in overeenstemming met de huidige C60 kennis.  Houd er rekening mee dat de resultaten niet kunnen worden gegarandeerd en dat er altijd van persoon tot persoon zal verschillen